19 Nisan 2016 Salı

          Mutlu Bir Evlilik İçin Checkup


  Son zamanlarda sıkça duyduğum bir konu Evlilik Checkup`ı.


  Ne yapıyoruz, ne işe yarıyor?


 Günümüzde sağlıklı bir şekilde evliliği  yürütmek çok zor. Tarafların birbiri ile uyuşması, anlaşması bakımından doktorlarımız bizlere, zihnimizi geliştirirken,  psikolojik olarakta bizi destekleyecek bir checkup uygulaması sunuyorlar.


  Evliliklerin daha sağlam temelere oturması, ikili ilişkilerimizin kontrolu, çiftlerin arasındaki sevginin daha güzel nasıl gelişeceği konularında gerçekten yardımcı bir uygulama olarak görülüyor.
 Beraberliğin getirdiği bütün problemlerin çözümünü bu yol ile çözebilirsiniz. Her iki tarafında empati kurmasını sağlayan faydalı bir checkup yaptırmak bizler için  çok faydalı olacak.


  Evlilik ile birlikte gelen bağlanma duygusu, kıskançlık, korku ve endişelerinizi silebileceksiniz. Yani ilişkinizde sıkıntı oluşturacak her bir durumu çözebilirsiniz.


   Bu noktoda sağlıklı bir evlilik mutlu bir yuva için gerekli enerjiyi ve düşünce yapısını öğrenmiş oluyorsunuz. Bu teknikle hayatınızın bu safhasında mutlu olacak ve yuvanızda tabiki sağlıklı mutlu çocuklar yetiştireceksiniz.









 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder