15 Nisan 2016 Cuma


        Evlilik Kararını Aldınız. Bundan Sonra Sizleri Neler Bekliyor?


 Evliliğe ilk adımı karar sürecinde atmaya başlıyoruz. İki kişinin bir ömürlük yolculuk seyahatinde acaba neler olacak?
 
  Türkiye`de evlilikler gerçekten aile evliliği olarak nitelendiriliyor. Gerçekten iki kişi değil iki aile evleniyor aslında. Bu durumda işleri bir hayli zorlaştırıyor. İşte karşımıza çıkan evlilik stresi hastalığı... Evlilik başlamadan problemler başlıyor. Önemli olman bunları yenecek güce sahip olmamız.
  Evlendiğimiz gün bizim için bir milat, en özel gündür. Bunu eğlenceli bir hale getirmemiz gerekiyor. Aileler çatışsa da evlenecek çiftler bu ortamı yumuşatmalı ve beğendikleri ölçülerde organizasyonlarında kararlı olmalıdırlar. Yani yine görev evlenecek güzel çiftlerimize düşüyor.

  Yardım ve destek alın, sevdiklerinizden, ailenizden gerekiyorsa doktordan. En sağlıklı ve mutlu evliliklerin başlangıcı mutlu ilk adımlarla başlıyor.
 
  Evliliğinizin ilk aşamasında çatışmalar yaşıyorsanız ileride bu çatışmalar artacak ve içinden çıkılmaz bir sorun topu olarak size geri dönecektir. Bunları aşmanın en önemli yolu sizlerden geçiyor. Siz ne kadar sağlam ve sevgi dolu olursanız kuracağınız yuvada da o kadar sağlam, sarsılmaz olur.

  Her iki aile birbiri ile anlaşacak diye bir kaide yok ama saygı çerçevesinde her iki aileninde gönlünü hoş tutacak bir yol bulunur elbet. Evet söylemesi kolay diyorsunuz ama geleceği düşünerek yol almalısınız. Bu süreci tamamlarsanız gerisi kolaylaşacaktır.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder